­

Formand beretning 2018/2019

 

Efter generalforsamlingen sidste år i april konstituerede bestyrelsen:

Formand: Natasha Rosendal – var ikke på valg

Kasserer: Heidi Ahmt – blev valgt

Bestyrelse medlemmer:

Henriette Svensson – var ikke på valg

Mads Nielsen – var ikke på valg

Trine Rimmer – var ikke på valg

Suppleanter:

Kasper Julh – var ikke på valg

Tine Aabank – blev valgt

 

Beretningen vil omhandle den forløbne sæson.

Vi startede året i bestyrelsen med Teambuilding med Nikolai fra DHF, for at få rystede bestyrelsen sammen og starte på en frisk.

Arbejdskort på håndoffice – vi kan arbejde ud fra. Der er lavet en årsplan, så vi altid kan se arbejdsopgaver i de forskellige måneder.

 Vi har haft mange gode møder med Nicolai og har fået en masse gode input og ideer til hvordan vi som bestyrelsen kan arbejde videre og blive mere struktureret.

Samarbejdsaftale med Joma via Sport Direct. – Vi har lavet aftale med Joma og har i år valgt at alle holde fik nyt tøj.

Vi har i efteråret afholdt 2 x håndbold karavane i samarbejde med Hundested skole, for at se om det var mulig og få flere ungdoms spillere til klubben.

Begge arrangementer har været med stor succes og der har været super flot tilgang i ungdoms rækkerne. J

Efteråret 2018 havde vi meldt følgende hold til tunering:

Ungdom à U10 piger, U10 drenge, U12 drenge, U14 piger,

Senior à Herre serie 3, Dame serie 4, Old girls og Dame serie 3.

Udover de hold har vi et Trille Trolle hold samt mini mix.

Hvordan er efteråret gået:

  • Både U10 piger og drenge har haft det svært i deres puljer før jul, har haft mange nederlag – men alligevel har der været god gejst og fight igennem alle kampe. Vi har set dejlig stor opbakning fra forældre. Begge hold kom derfor i en dårligere rangeret pulje efter jul. Ansvarlig for U10 var Heidi, Emilie Christina og Sara.

Hvordan er foråret gået:

  • U10 Piger og drenge – Ansvarlig var Heidi, Emilie, Christina og Sara.

Desværre var der igen efter jul stor forskel på alle vores U10 unger og dem i mødte og har derfor lidt mange nederlag. Men alle ungerne er mega seje og har forsat massere af gåpåmod og kæmper alligevel derud af.. Så det skal nok komme lige pludselig. 

  • U12 drenge havde ingen sæsonen mistede lidt spillere og var en smal trup – de har ligesom U10 haft et svært efterår med mange nederlag og ventede med længsel til en ny pulje efter jul. Trods mange nederlag kæmpede drengen numsen ud af bukserne og gjorde alt hvad de kunne. Ansvarlig for U12 var Per Johansen.

Hvordan er foråret gået:

U12 drenge har også haft stor modstand efter jul, trods dårligere pulje. Men de kæmper alligevel numsen ud af bukserne hver gang og pludselig vender heldet til deres side.

  • U14 piger endte på en delt 1 plads med 14 uf af 16 mulige point – stort tillykke med det. Ansvarlig for piger var Tobias.

Hvordan er foråret gået:

       Pigerne har haft et godt forår med sejre 5 og 2 uafgjort. Og kan sikrede sig første pladsen i puljen i søndags og spiller sidste kamp på torsdag.. De spiller semi og evt. finaler den 6-7 april. STORT  Tillykke med det. 

  • Herrerne i serie 3 endte i efteråret på en delt 1 plads med 8 ud af 10 sejre – stort tillykke med det. Ansvarlig for herrerne var Carsten.

Hvordan er foråret gået:

  • Herre serie 2 – da der denne sæson var været flot tilgang på herrerne, blev der ytre ønske om et hold mere til efter jul. Da herrerne rykkede i serie 2 efter jul, valgte vi at tilmelde et hold i serie 3. Serie 2 har primært bestået af en stor flok unge drenge, der ville prøve at se hvor langt de evt. kan komme. – Ansvarlig har været Ulrik og Christian Bonde med hjælp og support fra nogen fædre.

De har klaret sig super godt i foråret og har vundet 7 ud af 7 lige nu og har sidste kamp på torsdag. Men kunne allerede i søndags sikre sig 1 pladsen i deres pulse. STORT tillykke med det J

Hvordan er foråret gået:

  • Herre serie 3 – ansvarlig var Tobias og Nikolai

2 holdet har både vundet, tabt og spillet uafgjort efter jul og ligger midt i tabellen.

  • Old girls havde mange nederlag og endte i den tunge ende af tabellen for jul og kom derfor i en dårligere rangeret pulje efter jul. Ansvarlig for holdet var Tommy.
  • Fitness dame serie 4 endte også i den tunge ende af tabellen og kom derfor også i en dårligere rangeret pulje efter jul. Ansvarlig var Tommy.
  • Dame serie 3 havde ligeså et dårligt efterår med mange nederlag og endte i den tunge ende og kom også i en dårligere rangeret pulje efter jul.

SAMME SOM I EFTERÅRET FOR ALLE DAME HOLD. DEN TUNGE ENDE af tabellen.

Vi har i efteråret også haft vores mini mix til 2 stævner, hvor det var muligt med 2 hold ved hvert stævne. Alle børn, forældre og trænere havde en masse gode oplevelser fra disse stævner. Det ene mini mix stævne var på hjemmebane – dette er altid en kæmpe succes med en masse liv i hallen, glade mennesker og god handle i cafeteriet. Ansvarlige for mini mix i år har været Tine og Julia Aabank. Vi håber på endnu et stævne efter jul. – Vi havde endnu et stævne i februar og dette var også et kæmpe hit.

Trille trolle har været til et enkel stævne med god succes. Vi ser stor opbakning og mange børn til træning hver uge. Ansvarlige for trille trolle denne sæson har været Trine og Per.

I julen var vores U14 piger til stævne i Helsinge, hvor de gjorde rent bord og vandt det hele – stort tillykke med det J

Klubaften med Sport Direct i januar med stor succes og der blev handlet en masse til alle aldre og størrelser.

I marts måned holdte vi ”det store brag” med lys, røgmaskiner og musik. Navneopråb og kåring af kampens spiller – dette var en god og sjov dag for både de store og små J

Vi har igennem hele sæsonen set og oplevet stor opbakning til alle vores hold fra forældre, spillere og andre håndbold interesseret – hvilke er rigtig dejligt, tak for det J

Påskecup – igen i år skal vores ungdoms hold med til påske cup i Hillerød. Følgende hold var med U10 piger og drenge, U12 drenge ogU14 piger.

TIL SLUT vil jeg gerne sige:

Jeg vil gerne sige tak til frivillige og sponsorer – alt dette er svært uden jer J

Jeg vil sige et stort tak til trænere og holdledere for det store arbejde i gør i klubben.

Jeg vil sige stort tak til alle forældre der støtter op om klubben.

Her til sidst vil jeg sige et kæmpe tak til den øvrige bestyrelsen, for det store arbejde i laver og det gode samarbejde vi har omkring klubben. J

Formand Hundested Håndbold klub

Natasha Rosendal

Dette års muligheder:

Formand:

Natasha  - på valg (ønsker genvalg)

Kasserer:

Heidi – ikke på valg

Bestyrelsesmedlemmer:

Henriette – på valg (ønsker ikke genvalg)

Mads – på valg (ønsker genvalg)

Trine – på valg (ønsker genvalg)

Suppleanter:

Kasper – stoppet december 2018

Tine – på valg (ønsker genvalg)

Forslag fra bestyrelsens side – Tine overtager Henriettes plads som bestyrelses medlem. Også mange vi 2 nye suppleanter til sæsonen 2019/2020

­